Dit nieuwe middeltje is perfect tegen maskne

Het beste nieuws? Het is geschikt voor iedere huidtint.

Lees ook

Inmiddels zijn we er helemaal aan gewend dat we in de winkel, bus en trein een mondkapje moeten dragen. Waar we echter nog niet aan gewend zijn – en waar we helemaal niet aan wíllen wennen – is de maskne die met het dragen van die mondkapjes gepaard gaat. Gelukkig bestaat er nu een middeltje dat die puistjes vermindert én zelfs voorkomt.

BeYOUty serum

Heb jij de laatste tijd ook veel puistjes rond je mond en langs je kaaklijn? Dan zou het maar zo eens kunnen dat dit te maken heeft met je mondkapje. Vooral als je deze een langere tijd op hebt, bijvoorbeeld tijdens werk of in de trein, kan het behoorlijk broeierig aan gaan voelen, met de nodige rode puistjes tot gevolg.

Helaas is het nog geen optie om je mondkapje voortaan thuis te laten, dus is het zoeken naar een andere manier om de maskne te bestrijden. Enne, daar heeft beautymerk hannah hét perfecte middeltje voor. Om dit nieuwe huidprobleem in het 'nieuwe normaal' aan te pakken, ontwikkelden zij het hannah BeYOUty Serum. Door ingrediënten als Cannabidiol, Niacinamide en Ferulic Acid zorgt dit serum voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidstint.

Jongere look

Ook als je niet vaak last hebt van maskne, is dit een wondermiddeltje voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. Zo zorgt het BeYOUty Serum ervoor dat de roodheid van onzuiverheden en irritaties een stuk minder wordt. Ook blijft de huid beter beschermd. Dit is ideaal voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een permanent spot kan achterlaten. Smeer het goedje dus niet alleen om pigmentatievlekken te verminderen, maar ook om ze tegen te gaan.

Niet alleen kalmeert het serum de huid en gaat het onzuiverheden tegen, ook heeft het een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces. Een paar jaartjes van onze huid afsnoepen? Yes, please.

Het hannah BeYOUty Serum (30ml/€65,-) is verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl.

Bron: hannah | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (hannah)

Laatste nieuws

Zie ook