doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kardashian onherkenbaar met blond haar en blonde wenkbrauwen

Zien: Sophie Turner en Joe Jonas delen niet eerder vertoonde trouwfoto's

Happy anniversary!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sophie Turner Joe Jonas

De showbizz wedding van Joe Jonas en Sophie Turner is alweer twee (!) jaar geleden, maar er duiken nu nóg nieuwe foto's op van het feest in Vegas.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Twee keer trouwen

Lucky Sophie en Joe hebben de liefde maar liefst twee keer bezegeld. De eerste keer met een echte Las Vegas-bruiloft: geheel onverwacht na de Billboard Music Awards, in een kapelletje met een Elvis-imitator als trouwambtenaar, trouwringen van snoep en een after-party waarbij de newlyweds volledig gekleed een hottub in sprongen. De tweede keer ging het er nét iets anders aan toe en hield het koppel een romantische ceremonie in een Frans kasteel, waarbij de GoT-actrice een stunning trouwjurk van Louis Vuitton droeg.

Throwback

Afgelopen weekend was het twee jaar geleden dat de lovebirds elkaar in Vegas het jawoord gaven en dat moest natuurlijk gevierd worden met wat kiekjes van het spontane feest. We zien Sophie dansend op tafel in haar bridal jumpsuit en zien het kersverse koppel tijdens een romantisch momentje in het zwembad. "Happy 2 year Vegas Wedding anniversary to this big ol hunk of man meat", wenst Sophie haar hubby toe. Ook Joe staat stil bij de grote dag: "Married as [email protected]$K for 2 years. Love you bub", schrijft de zanger. Cute!

Voor het contrast, zó zag de tweede wedding van Mr. en Mrs. Jonas eruit:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');