doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Huh: Gregory gespot met déze Temptation-single

Temptations Gregory haalt uit naar Daryl: 'Zit aan de anabolen'

De twee vechten hun beef binnenkort uit in de ring.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Daryl en Gregory

Het is wel duidelijk dat Temptations Gregory niet door één deur kan met Daryl. Niet alleen omdat Daryl er met Gregs ex-vriendin Karina vandoor ging in Italië, maar ook omdat Daryl een paar centimeter groter en breder is. Maarre, daar heeft Greg wel een verklaring voor.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Met Anna bowlen

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van alle drama in Temptation Island: Love or Leave. Je zou dan ook denken dat de beef tussen Greg en Daryl inmiddels wel bekoeld is. Toch blijkt dat niets minder waar is. De twee gaan hun geschil namelijk uitvechten in de ring. Op 29 mei nemen de Temptation-rivalen het tegen elkaar op in het programma Boxing Influencers.

Volgens sommigen wordt het echter een oneerlijk gevecht, aangezien Daryl duidelijk groter en zwaarder is dan Greg. Daar heeft laatstgenoemde echter geen problemen mee, zo laat hij weten op het Instagram-account van Boxing Influencers. "Daryl is een grote jongen voor zijn leeftijd, ja. Maar als je 'met Anna gaat bowlen', dan krijg je die dingen", haalt de Rotterdammer uit naar zijn tegenstander. Dat-ie daarmee bedoelt dat Daryl aan de anabolen zit, is wel duidelijk. "Ik heb nog nooit iets in mijn kont gespoten. Dat zou ik ook nooit doen."

Echte oerkracht

Greg is duidelijk niet bang voor Daryl en gaat het gevecht dan ook zeker niet uit de weg. Zijn game plan? "Ik moet het gewoon hebben van echte oerkracht en niet van dat water in die spierballen", weet hij te vertellen. "De grootte zegt niks, dan val je alleen maar harder." Oei...

Dat in de ring de nodige klappen gaan vallen, dat is inmiddels wel duidelijk. Enne, als we Greg mogen geloven, gaan we dat niet willen missen. "Jullie hebben Temptation gekeken toch? Dan weet je waarom je moet kijken. We gaan het afhandelen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');