Verdrietig nieuws voor Erica Meiland

Meid, wat jammer!

Lees ook

In maart werd bekend dat Erica Meiland opnieuw de liefde gevonden had, maar de vlam is nu weer uitgedoofd, zo krijgen we te horen in de laatste aflevering van Chateau Meiland.

Weer vrijgezel

Erica's relatie met privédetective Sander van Betten is op de klippen gelopen. In de laatste aflevering van Chateau Meiland laat de kasteelvrouwe weten dat ze weer vrijgezel is.

De twee maakten in maart bekend een koppel te zijn, maar waren al een halfjaar samen voordat het nieuws naar buiten kwam.

Goede vrienden

Naar verluidt kunnen Erica en Sander nog wel met elkaar door één deur. De privédetective is ook met de Meilandjes afgezakt naar Frankrijk om het chateau te bezoeken.

“Ik was al een goede vriend van de familie. En ja, ik ben ook inderdaad mee geweest. Ik ga wel vaker mee op stap. Dus er is niks veranderd, hoor”, laat Sander weten aan Shownieuws. Verder heeft de privédetective nog niet op de breuk gereageerd. Wel laat hij op Instagram weten te hopen dat er een zesde seizoen van Chateau Meiland komt. No hard feelings!

Grote veranderingen

Het verdrietige nieuws is de zoveelste verandering voor de Meiland-fam. Vooral het leven van Maxime en Leroy lijkt never a dull moment te kennen: de lovers zijn net bij elkaar ingetrokken, hebben kittens in huis genomen en maakten vorige week het geslacht van hun kindje bekend. Exciting!

Bron: Chateau Meiland, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook