Wait, what? Deze aangespoelde ex had zich oorspronkelijk opgegeven als original voor EOTBDD

De EOTBDD-kandidaat wilde al twee jaar meedoen aan het programma. 

Lees ook

Hoe de productie van Ex on the Beach kandidaten voor het programma strikt? We’d sure like to know. Maar om de gegevens van ex Sem zat het team niet verlegen. De Brabantse beauty had zich namelijk eerder al opgegeven als original!

Meedoen aan EOTB

Twee jaar lang leek het Sem wel wat om mee te doen aan hét programma waarin exen oog in oog met elkaar komen te staan op een tropische bestemming. Dit jaar hakte ze de knoop door en gaf ze zich op. “Ik vond mezelf wel een type ervoor”, deelt ze met het Eindhovens Dagblad.”

“Ik kwam alle rondes door, tot de laatste”, vertelt ze over de selectieprocedure. Ze vond dat behoorlijk jammer, maar lang hoefde ze niet bij de pakken neer te zitten. “Een week later werd ik alsnog gebeld met de vraag of ik als ex wilde komen.”

Ex van Dusty

Voor welke ex ze alsnog naar Tenerife mocht afreizen, hoorde ze toen ze opnieuw op gesprek kwam. “Daar kreeg ik te horen dat ik voor Dusty, de jongen waarmee ik op dat moment datete, moest komen. Het was heel toevallig dat we ons allebei hadden opgegeven. We wisten het ook niet van elkaar.”

Voor Sem in de villa aankwam, dacht ze dat het goed zat tussen haar en Dusty. Ze vermoedde dan ook dat dat een vervolg zou krijgen in Spanje, maar daar kreeg ze het toch wel behoorlijk voor de kiezen. Zo had Dusty op dat moment al met twee meiden de lakens gedeeld. “Dat was heel heftig.”

Verwachtingen

Sem en Dusty hebben tijdens hun hereniging al snel woorden, en blijkbaar kunnen we nog meer drama tussen de twee verwachten. “Achteraf is er veel gebeurd en heb ik veel gezeik met hem gehad. Dat zie je straks wel in de afleveringen.”

Bron: Eindhovens Dagblad | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook