Winning Wednesday: 3x een PUMA-trainingset t.w.v. €280

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Er is weer een nieuwe woensdag aangebroken en dat betekent dat er een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaarstaat. Deze week mogen we maar liefst 3x een PUMA-trainingset uit de LVL-UP XT-trainingscollectie t.w.v. €280 weggeven.

PUMA x Pamela Reif

Of je nou wel of niet van trainen houdt: een mooie outfit maakt het nog leuker om je in het zweet te werken in het bos, in het park of in de gym. PUMA weet er alles van en lanceert dan ook keer op keer hebberigmakende sportcollecties.

Momenteel hebben we een oogje op PUMA’s nieuwe LVL-UP XT-collectie die je gym-look helemaal een boost geeft. Deze collectie is extra speciaal omdat PUMA hiervoor samenwerkte met fitnessmodel Pamela Reif – die tevens PUMA’s ambassadrice is. Met deze collab wil Pamela bovendien meteen een belangrijke boodschap delen: “Elk lichaam is goed zoals het is.” En zo is het maar net!

Pamela Reif in de LVL-UP XT-collectie van PUMA

Belangrijke boodschap

Met toegankelijke video’s motiveert Pamela haar followers al jaren om lekker te trainen. Ze dankt haar succes dan ook niet alleen aan haar toffe fitnesscontent, maar ook aan haar positiviteit. “Ik vind het net zo belangrijk om positief te zijn”, vertelde ze eerder al aan Grazia. “Ik laat je zien dat je als beginner, ongeacht je maat, fitnesslevel en leeftijd, kunt werken aan je conditie. Ook zonder apparaten of als je weinig tijd hebt. En hoe je lekker en makkelijk gezond kunt eten.”

Ook Pamela weet dat trainen in een mooie outfit je workout nog leuker maakt. Dit jaar brengt ze dan ook twee collecties met PUMA uit. Ze is ook verbonden aan de verfrissende LVL-UP XT-collectie. “Ik wilde graag items ontwerpen die ik zowel in de sportschool als daarbuiten kan dragen, en die zowel vrouwelijkheid als kracht uitstralen. Denk aan sportbeha’s met een vierkante neklijn, die je schouders optisch smaller maken. Dat is heel fashion, zeker in de kleuren sage green, burnt orange en blauw. Uiteraard met een bijpassende legging, dat staat heel cute. Ja, ook als je een grotere maat hebt. Body positivity is voor mij essentieel. Daarom hebben we ook cover ups en shirts in deze collectie, omdat sommige vrouwen zich daar prettiger in voelen. En daar gaat het wat mij betreft om”, deelt de PUMA Training ambassadrice.

“Ik zal nooit tegen iemand zeggen dat ze moet afvallen. Ieder lichaam is goed zoals het is en ik ben de eerste om toe te geven dat ik geluk heb gehad. Met mijn lijf, maar ook met ouders die altijd benadrukten dat ik er mag zijn, ongeacht hoe ik eruitzie. Dus als je me nu vraagt naar mijn missie, is dat vrouwen meer zelfvertrouwen geven, omdat ze – dankzij bewegen, goede voeding en een mooie outfit – de beste versie zijn van zichzelf.”

Win, win, win

Enthousiast geworden over de collectie? Snappen we. We hebben dan ook goed nieuws voor jou. We mogen namelijk 3 keer een PUMA-trainingsets uit de LVL-UP XT-collectie t.w.v. €280 weggeven!

Waar deze set precies uit bestaat?

– De High Impact Front Zip Bra PD t.w.v. €55
– De Train Ultra Hooded Jacket t.w.v. €65
– De Train Bonded High Waist Full Tight t.w.v. €70
– LVL-UP XT sportschoenen t.w.v. €90

Wil je kans maken op deze toffe trainingset? Het enige wat je hoef te doen is onderstaand formulier in te vullen. En vergeet niet bij ‘opmerkingen’ je kleding- en schoenmaat in te vullen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER shop je de toffe items uit de LVL-UP XT-collectie.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

* Deze winactie loopt t/m 11 mei. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: PUMA

Laatste nieuws

Zie ook