EOTBDD’s Danny over beenprothese: ‘Het maakt mij niks uit wat mensen ervan vinden’

'Natuurlijk valt het wel op', vertelt Danny openhartig.

Danny is één van de originals van Ex on the Beach: Double Dutch. Hij verloor kortgeleden zijn onderbeen na een zwaar motorongeluk, maar flaneert nu zonder enige moeite in zijn zwembroek op tv.

‘Anders dan normaal’

In de eerste drie afleveringen van EOTBDD lijken vooral Lesley, Keanu, Dusty, Imke en Shani veel shine te pakken. De rest van de originals blijven redelijk op de achtergrond, zo ook Danny. De 23-jarige vertelt aan Het Brabants Dagblad openhartig over zijn tijd in de villa. Want ondanks dat hij – tot nu toe – nog niet veel in beeld is geweest, heeft hij naar eigen zeggen een “keileuke tijd gehad.”

Met het showen van zijn beenprothese had Danny maar weinig moeite. “Het maakt mij niks uit wat mensen ervan vinden. Natuurlijk valt het wel op. Het is anders dan normaal. Maar dat doet mij verder niks.”

Veel drama

Aan drama is er in dit seizoen van EOTBDD geen gebrek. Gelukkig wist Danny zich naar eigen zeggen buiten alle ruzies te houden. “Voor mij was de tijd gelukkig niet zo heel heftig. Zolang de ruzies niet om mij draaiden, had ik er geen problemen mee”, legt hij uit.

“Natuurlijk waren we elkaar in het begin wel een beetje aan het opnaaien. Maar qua ruzies viel het wel mee. Ik heb er in ieder geval geen last van gehad.” Lucky you, Danny.

Bron: Brabants Dagblad, Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws