doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Samantha de Jong vertelt doodsoorzaak vriend Gelmore

Samantha de Jong herdenkt overleden vriend Gelmore: 'Trots dragen wij elkaars naam'

Via Instagram deelt Samantha een emotioneel bericht.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Samantha de Jong

Het is een verdrietige week geweest voor Samantha de Jong. Vorig weekend overleed haar grote liefde Gelmore plotseling aan een hartstilstand. In een emotioneel bericht op Instagram eert ze haar overleden lover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Emotioneel bericht

Vorig weekend deelde Samantha op Instagram het verdrietige nieuws dat Gelmore, haar grote liefde en vader van zoontje Angelo, plotseling was overleden. "Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen", schreef ze toen bij een liefdevolle foto met haar lover. Een paar uur later maakte ze de oorzaak van zijn overlijden bekend. "Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten."

Samantha en Gelmore lieten een korte tijd geleden nog samen een tattoo zetten. Op de borst van Samantha prijkt de tekst: 'Eigendom van Gelmore' en in de nek van Gelmore was 'Eigendom van Samantha' te lezen. Op Instagram deelt Samantha een foto van de twee tatoeages en blikt terug op deze dag. "Wat hadden we het deze middag toch leuk, schat. Met trots dragen wij elkaars naam."

Opgenomen in het ziekenhuis

Bij de foto deelt Samantha dat ze morgen weer bij haar schoonfamilie te vinden is. Dit wijst er duidelijk op dat het inmiddels een stuk beter gaat met de blondine. Gelukkig, want een aantal dagen geleden klonken er geruchten dat Samantha was opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens Privé zou de blondine onwel zijn geworden toen zij troost zocht bij een vriendin. Ze zou in shock verkeren door het plotseling overlijden van haar lover. Ook op de Instagrampagina van 'Barbie' was het een tijdje radio silence.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');