Zien: Ali B verbaast volgers met afgetraind lichaam

Coronakilo's? Niet voor Ali B.

Lees ook

Ali B kennen we natuurlijk allemaal als rapper, coach van The Voice of Holland en artiestenmanager. Maar dat is niet alles. Ali B brengt ook regelmatig een bezoek aan de sportschool en showt zijn afgetrainde lijf dan ook vol trots op Instagram.

‘Hoe ouder hoe fitter’

Op Instagram deelt Ali Been foto van zijn afgetrainde lichaam. Met een ontbloot bovenlichaam kijkt de rapper trots de camera in. “Hoe ouder, hoe fitter”, deelt hij bij de foto.

Ali B heeft duidelijk niets te maken met coronakilo's, maar dat zit bij zijn volgers wel anders. Zo reageert rapper Brace: “Bij mij is het: hoe ouder, hoe dikker.” Ook een andere volger laat weten dat de kilo's er op latere leeftijd alleen maar bij komen: “Wauw! Heel knap gedaan. Ik groei wel, maar wel dicht.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Ali B vol trots zijn sixpack op Instagram showt. Al eerder dit jaar sierde hij de cover van het magazine Vrouw en deelde hij de foto vol trots op Instagram.

Bij de foto, waarop hij vol overtuiging in een Calvin Klein-boxershort poseert, schreef Ali B trots over de resultaten van zijn fitness journey. Tot grote complimenten van zijn volgers. “Ali B(east)” en “Wauw, lekker bezig!”, klonk het in de reacties.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook