Weird: TikTokkers scoren en showen goedkoopste item van designerwebshop

Wat is het goedkoopste item dat je bij Chanel of Saint Laurent kunt krijgen?

Lees ook

Voor veel fashionliefhebbers is het de droom: ooit een 2.55 handtas van Chanel bemachtigen of in het iconische printje van Gucci over de straten flaneren. Helaas staat daar een behoorlijk prijskaartje tegenover. De oplossing van TikTokkers? Ga op zoek naar het allergoedkoopste item in een designerwinkel.

Duizelingwekkende prijzen

Voor een 2.55 handtas van Chanel tel je momenteel ruim vijfduizend (!) euro neer en die prijzen lopen alleen maar op. Een goede investering is het dus zeker, maar niet iedereen heeft dat bedrag ergens vrij rond liggen. Ook voor gemiddelde items van Gucci, Saint Laurent, Dior en Versace worden duizelingwekkende prijzen gevraagd. Wij houden het nog maar even bij dromen, als we het gemiddelde prijskaartje in die winkels zien.

Goedkoopste designer-items

Toch hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen om een item van Chanel of Saint Laurent in je kast te hebben hangen. Dat bewijst de nieuwste TikTok-trend, #CheapestThing, wel. Bij deze trend is het de bedoeling dat je het allergoedkoopste item in een designerwebshop opspeurt, bestelt en met de wereld deelt.

Zo zien we de meest geweldige unboxing-video's voorbij komen, waarin TikTokkers hun geweldige Chanel- en Saint Laurent-vondsten uitpakken. Een testertje en een pak wattenschijfjes van Chanel voor 20 euro? Yes please. Een aansteker van Saint Laurent? Hebben! We moeten immers ergens beginnen met het opbouwen van onze designercollectie.

@securethebaggagee

Tell me you’re bougie without telling me you’re bougie 🖤 #ysl #ysllighter #bougieonabudget #saintlaurent #lighter #fyp #cheap #shopwithme #luxury

♬ Fire for You – Cannons

@beverly.ownss

Buying the cheapest thing on Chanel 🦋 total $21.40 #chanel #cheapestthing #diy #broke #luxury #expensive #shoppinghaul #nails

♬ original sound – Tik Toker

@j.ul.e

👼🏼🤍📈#saintlaurent#cheapestthing#musthave

♬ UKAI SUPREMACY – overseer

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook