EOTBDD’s Lesley onthult haar beste versiertruc

Het is eigenlijk heel simpel.

In het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch hebben we kennis gemaakt met Lesley aka de vrouwelijke Harrie van het seizoen. De original gaf zichzelf deze bijnaam, aangezien ze aan mannen geen gebrek heeft. Maar hoe slaat Lesley al deze mannen eigenlijk aan de haak?

Beste versiertruc

In de MTV-serie EOTBDD: Truth Booth vertellen de deelnemers over hun eigen flirt-skills. Zo laat Gloria weten dat ze het enorm lastig vindt om mannen te versieren. Waarop Lesley haar geruststelt: “Schat, je moet er gewoon naartoe lopen.”

Maar wat Lesley dan precies zegt tegen de man in kwestie? “Dan zeg ik gewoon dat die jongen er goed uitziet. Ik geef hem gewoon een compliment. Lekker simpel houden, toch?” Aan creatieve openingszinnen doet de original echter niet. “Ik loop meestal gewoon naar een jongen toe en dan zeg ik: jij bent echt knap.”

Niet zo kieskeurig

Gloria, die zichzelf als enorm kieskeurig bestempelt, geeft aan dat de meeste jongens niet aan haar eisen voldoen. En dat is volgens Lesley dan ook de reden waarom het versieren niet wil slagen. “Je moet de jongens wel een beetje een kans geven”, legt ze uit.

“Stel, er zijn tien jongens die mij wel graag willen, dan wijs ik er zeven af, en drie wil ik wel. Ik ben niet zo kieskeurig”, vult ze aan. Tot grote hilariteit van Imke en Gloria, die vol verbazing luisteren naar de uitspraken van Lesley. Recht voor z'n raap is de original in ieder geval wel. You go, Lesley.

Beeld: MTV | Video: YouTube

Laatste nieuws