Is Kim Kardashian aan het daten met déze man?

De twee worden steeds vaker samen gespot.

Lees ook

Kim Kardashian heeft haar scheidingspapieren pas net getekend, of ze zou alweer een nieuwe man aan de haak hebben geslagen. Volgens bronnen heeft zij het de laatste tijd wel heel gezellig met ene Van Jones. Wij zochten het uit.

Gemeenschappelijke passie

Kim houdt zich naast het bingen van Bridgerton vooral veel bezig met haar studie Rechten. De realityster wil namelijk dolgraag in de voetstappen van haar vader treden en aan de slag gaan als advocaat. Tijdens haar vierjarige opleiding heeft zij nauw samengewerkt met Anthony Kapel – beter bekend als Van Jones – bij zijn hervormingsorganisatie voor strafrecht. Van is een Amerikaans nieuws- en politiek-commentator, auteur en jurist. Daarnaast heeft hij meerdere non-profitorganisaties opgericht.

Van en Kim kennen elkaar al een paar jaar. Ze leerden elkaar kennen in 2018, toen ze beiden het Criminal Justice Reform Summit bijwoonden. Zij zijn beiden erg gepassioneerd over het verbeteren van het Amerikaanse justitiesysteem. Sinds de scheiding tussen Kim en ex-hubby Kanye West rond is, wordt Kim steeds vaker aan de zijde van Van gespot. Enne, daarvan gaat de geruchtenmolen overuren draaien.

Nieuwe vlam?

Of de twee meer delen dan een gedeelde passie voor rechten? Daar lijkt het vooralsnog niet op, zo meldt een insider aan Daily Mail. Toch speelde Van wel degelijk een rol in de relatiebreuk van Kim en Kanye, weet deze bron te vertellen. “Hoewel hun relatie platonisch was, had hij wel degelijk invloed op Kims breuk met Kanye. Er is niets romantisch aan de hand tussen Kim en Van, maar het valt niet te ontkennen dat ze hem bewondert. En hij bewondert haar.”

Kanye vond het lastig om met Kims passie voor het rechtssysteem om te gaan. “Kanye kon er niet tegen dat Kims leven niet langer om hem draaide”, aldus de insider. “Haar toewijding aan de kinderen is haar eerste prioriteit, gevolgd door hervorming van het strafrecht. Kanye kreeg het gevoel dat hij naar beneden is gedrukt op haar prioriteitenlijst en kon dat niet verkroppen.”

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook