EOTBDD’s Shani geschrokken van uitzendingen: ‘Confronterend om mezelf terug te zien’

De blondine zorgt voor flink wat drama in de villa.

Lees ook

Kijkers van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch weten dat Shani één van de meest opvallende ladies van het seizoen is. De blondine is niet vies van een beetje drama en weet de boel goed op te schudden in de villa. Maar hoe vindt ze het eigenlijk om dit zelf terug te zien?

Confronterende beelden

Drama, drama en nog eens drama: zo zouden we de eerste drie afleveringen van EOTBDD kunnen omschrijven. Ook zagen we flink wat love making in de eerste afleveringen, en juist dat vond Shani best wel heftig om terug te zien. Aan Televizier vertelt ze: “Ik vond het toch wel confronterend om mezelf terug te zien. Vooral de scènes waar ik bezig ben met het mannelijk schoon, daar schrok ik best wel van.”

Toch laat Shani weten dat ze zich tijdens de opnames niet anders heeft voorgedaan dan hoe ze in werkelijkheid is. “Ik ben een erg uitgesproken persoon en dat zie je goed terug op televisie. Voor de rest heb ik erg genoten van de eerste aflevering en heb ik vooral gelachen.”

Even wennen

Tijdens die twee weken in de EOTBDD-villa word je door de cameraploeg geen moment met rust gelaten. Iets waar Shani naar eigen zeggen in het begin wel aan moest wennen. “Het gaat toch door je hoofd heen dat bijna alles wat je doet of zegt wordt opgenomen.”

Toch was ze na de eerste avond de camera's eigenlijk al vergeten. “We hadden het zo gezellig met elkaar als groep dat je daar totaal niet mee bezig bent. Wat ook erg hielp was dat iedereen achter de schermen erg aardig en behulpzaam was.” En dat de originals en aangespoelde exen zich op hun gemak voelen in de villa, dat is wel duidelijk na het zien van de eerste afleveringen…

Bron: Televizier | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook