Praised be: The Handmaid’s Tale seizoen 4 is nú te zien op Videoland

Blessed be the fruit!

Lees ook

Door de coronacrisis hebben we er bijna twee jaar op moeten wachten, maar daar is-ie dan eindelijk: seizoen 4 van The Handmaid's Tale. Vanaf vandaag kun je alvast twee (!) afleveringen bekijken, daarna zijn de nieuwe afleveringen wekelijks te zien op Videoland. Praised be!

Seizoen 4

The rebellion begins. Seizoen vier van The Handmaid’s Tale belooft intens te worden. Zo gaat June (Elisabeth Moss) de strijd aan tegen Gilead, nadat ze bijna honderd kinderen naar Canada wist te smokkelen. Ze wist zich schuil te houden op een boerderij, waar ze door de vrouw des huizes wordt verzorgd. Eenmaal op de been, kan haar strijd tegen Gilead beginnen. Enne, als we de trailer mogen geloven, gaat dat enorm heftig worden.

“June vecht terug tegen Gilead als de dappere rebellenleider. Maar de risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke situaties met zich mee”, belooft de Amerikaanse streamingdienst Hulu. “Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigen haar en haar meest dierbare vriendschappen kapot te maken.”

Voor en achter de schermen

Aan RTL Boulevard laat hoofdrolspeelster Elisabeth weten dat dit misschien wel het beste seizoen tot nu toe wordt. “We hebben de afgelopen drie seizoenen iets opgebouwd dat nog moet worden voltooid”, begint ze. “Dat gaan we nu ook doen in seizoen 4. We gaan de beloftes inlossen die we de laatste drie jaar hebben gedaan.”

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is voor Elisabeth extra speciaal, omdat ze niet alleen voor de camera verscheen, maar ook erachter. Zo heeft ze maar liefst drie afleveringen geregisseerd. “Toen een regisseur klaar was en vertrok, en niet terug kon komen omdat-ie twee weken in quarantaine moest, moest iemand anders regisseren”, vertelt de actrice. “Dus opeens was ik de beschikbare regisseur.” Dat was zéker geen straf, zo laat ze weten. “Er zijn zulke briljante acteurs. Het was zo fijn om in die hoedanigheid met ze te werken na drie seizoenen hun tegenspeelster te zijn geweest.”

Kun je niet wachten om de eerste twee (!) afleveringen van The Handmaid's Tale te bekijken? Bekijk dan hieronder alvast de trailer:

Beeld: The Handmaid’s Tale | Video: YouTube (Hulu)

Laatste nieuws

Zie ook