Monica Geuze opnieuw slachtoffer van inbraak

'Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot.'

Lees ook

Verschrikkelijk nieuws voor Monica Geuze op deze druilerige middag. De YouTuber is opnieuw het slachtoffer van inbraak geworden. Toen ze nietsvermoedend op haar Range Rover afliep, zag ze dat de achterruit was ingetikt. Op haar Instagram Stories deelt ze een kiekje van het resultaat.

Inbraak

“Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot”, schrijft Monica in haar Stories bij de foto. Te zien is hoe de achterruit van haar prachtige zwarte Range Rover hardhandig is ingetikt. We zien dat de kofferbak nog vol kleding ligt, dus of de dief ook buit heeft gemaakt, is nog de vraag. Eén ding is in ieder geval duidelijk: dit is flink balen voor Monica.

Het is niet de eerste keer dat Monica het slachtoffer is van beroving en inbraak. Een paar jaar geleden werd zij van haar Rolex beroofd en eind vorig jaar werd er bij haar thuis ingebroken, terwijl zij elders in het land van een heerlijke staycation genoot. Terwijl Monica en lover Robbert in het hotel lagen te slapen, ging om vijf uur 's nachts plotseling de telefoon. “Ik zag de tijd en dacht: 'Dit is niet goed'. Ik kreeg echt een hartverzakking“, vertelde zij destijds in haar vlog. Uiteindelijk bleek dat de inbrekers een uur binnen waren geweest, maar zij hadden niets gestolen. “Ik kon niks vinden. Het was wel een beetje een bende, maar dat kon jij ook zelf geweest zijn”, grapte Robbert.

Drastisch besluit

De eerdere beroving en inbraak hebben een behoorlijke impact op Monica's koopgedrag gehad, zo vertelde ze eerder in de Geuze & Gorgels-podcast. “Je wilt jezelf niet onveilig voelen, dat staat nooit gelijk aan mooie spullen hebben. Neem dan maar alles van me af, maar ik wil me in ieder geval niet meer onveilig voelen.”

Dit grote besluit ging Monica niet makkelijk af, vertelde ze. Langzaam maar zeker gaf de presentatrice weer toe aan haar behoefte om mooie items te kopen. Totdat er opnieuw bij haar thuis werd ingebroken. “Laatst is er weer een poging tot inbraak geweest bij mij thuis. Toen heb ik gewoon al mijn designertassen verkocht. Ik vind het het gewoon niet waard.”

Monica is sinds de eerste diefstal nog altijd op haar hoede. “Ik denk dat het drie jaar geleden was, maar ik heb er nog steeds last van. Nog steeds als ik uit de auto stap ben ik bang om in het donker naar de deur te lopen. Wat is dat het waard?”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook