Temptations Gregory en Daryl nemen het tegen elkaar op in de ring

Dit wordt de ultieme Tempa-battle.

Dachten wij dat de beef tussen Temptations Gregory en Daryl inmiddels wel bekoeld was, blijkt dat dit nog maar het begin was. De twee gaan het namelijk tegen elkaar opnemen in de ring.

Ultieme Tempa Battle

Het lag een tijdje stil, maar binnenkort gaat het programma Boxing Influencers eindelijk weer van start. Door de coronacrisis lagen de opnames een lange tijd stil, maar 29 mei zijn ze weer back. Enne, het programma komt terug met een bang. Behoorlijk letterlijk, want klappen, die gaan er zeker vallen.

Op het programma staat onder andere 'de Ultieme Tempa Battle', waarin Greg en Daryl het tegen elkaar gaan uitvechten in de ring. Het zal je niet verbazen dat die twee niet bepaald door één deur kunnen. Greg kwam samen met zijn toenmalige vriendin Karina naar Italië om hun relatie te testen, maar helaas moest hij zien hoe zij tussen de lakens dook met Daryl. De boys hebben overduidelijk nog het een en ander uit te vechten.

Nog een bekend gezicht

Greg en Daryl zijn niet de enige twee Temptation-sterren die de ring in zullen stappen. Niemand minder dan Sonny trekt ook de bokshandschoenen aan. Hij neemt het op tegen Rarko, ook wel Reginio Resida genoemd. Waar we Rarko van kunnen kennen? De fulltime influencer is geen onbekende in de wereld van social media. Met zo'n 255 duizend volgers op Instagram heeft hij een flinke fanbase. Maar behalve Insta-famous is de Rotterdammer ook onder de zaalvoetballers bekend als een enorm goede speler.

Kortom: genoeg bijzondere gevechten om naar uit te kijken. Wil jij de battles niet missen? Dan kun je een Pay-Per-View-ticket scoren via Boxing Influencers.

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws