Gevaarlijk of geniaal? Nieuwe hack om je haar te krullen gaat viral

Say what?!

Lees ook

Net wanneer je dacht dat je alle gekke TikTok-video's wel gezien had, verschijnt er weer een nieuwe beautyhack op het platform. Een hack die blijkbaar heel goed werkt, maar volgens experts ook het nodige gevaar met zich meebrengt.

Radiator hack

Een nieuwe manier om je lokken te voorzien van een prachtige krul gaat momenteel viral op TikTok. En nee, het gaat deze keer niet om een sok of badjaslint, maar om een radiator die je kunt gebruiken om er glamorous uit te zien. En nee, we're not joking.

Hoe dit precies in z'n werk gaat? Je pakt een lok van je haar, wikkelt deze om een stang van de radiator, wacht even en voilá, je lok is gekruld.

Pump up the heat

Oké, we geven toe: deze hack is misschien niet de veiligste manier om je haar te krullen. Ook een haarstylist heeft het trucje voorbij zien komen en reageert geschrokken, aangezien het blijkbaar niet heel slim is om de verwarming voor je haar te gebruiken.

Een radiator is namelijk gemaakt van gietijzer, waardoor er veel te veel warmte wordt afgevoerd. Het is daarom beter om tools die gemaakt zijn voor je haar te gebruiken, omdat deze speciale keramische platen bevatten. Je kunt natuurlijk ook gewoon de ouderwetse krulspelden uit de kast trekken. Better safe than sorry!

@kekka.mngcsl

##perte

♬ It’s Tricky – RUN DMC

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook