Dít zijn de 10 leukste cadeaus voor Moederdag

Zo zet jij je mom op 9 mei in het zonnetje.

Moederdag is on its way. Het wordt tijd om na te denken over een geschikt cadeau voor je o zo lieve mom, want dat verdient ze. En om het je een beetje gemakkelijker te maken zetten wij de leukste cadeautjes voor je op een rij. Voor iedere moeder wat wils!

Vintage jewels

Is je moeder dol op sieraden en ben je van plan om nét iets meer te besteden aan een cadeautje voor je mom? Geef haar dan een van de prachte sieraden van amsterdam vintage jewels. Deze nieuwe generatie juwelier geeft pre-loved sieraden een nieuw leven. De sieraden zijn van echt goud met natuurlijke edelstenen en zijn stuk voor stuk even stunning. Daar komt nog bij: hier gaat je moeder de rest van haar leven nog plezier van hebben.

Je shopt alle items van amsterdam vintage jewels op hun eigen website. Pas op, want de kans is groot dat je het niet kunt weerstaan om ook iets voor jezelf uit te zoeken.

Gift box

Naast de populaire mother & daughter bracelet lanceert My Jewellery dit jaar ook drie verschillende gift boxes voor Moederdag. De boxen an sich zijn al een feestje om te krijgen, maar van de inhoud gaat je moeder helemaal blij worden. Zo kies je uit een box met een MOM-ketting, een box met een MOM-armband en hartjesketting en een box met een hartjesarmband en horloge.

Alle sieraden zijn van stainless steel, en kunnen hierom goed tegen een stootje en verkleuren niet. Wedden dat je mom hier blij van gaat worden? Je shopt de boxen vanaf €19,95 via deze link.

Eindeloos muziek luisteren

Luistert je moeder graag naar muziek? Maak haar dan blij met een set gloednieuwe oordopjes. De Mu3 Noise Cancelling True Wireless Earphones van KEF hebben een batterijduur van maar liefst 24 uur, zodat je de hele dag kunt genieten van je favo muziek. Of je nu gaat fietsen, hardlopen, wandelen of het huis poetsen: deze wireless earphones gaan overal mee naartoe.

Je shopt de oordopjes voor €230 euro via deze link.

Lekker groen

Je lieve moeder verrassen en tegelijkertijd meehelpen om de wereld een stukje groener te maken? Dan is de Tuin Kneusjes Box het perfecte cadeau voor Moederdag. Het pakket heeft een waarde van €50,- maar je scoort 'm voor €27,50. De box bevat een verrassend assortiment met acht tot tien buitenplantjes die nét wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of simpelweg een beetje kneuzig, maar dat maakt ze niet minder leuk om te geven.

Je scoort de Kneusjes Box voor 27,50 via deze link.

Lekker ruiken

We zitten – helaas – nog steeds meer thuis dan ooit. En als we dan toch zoveel thuis zitten, kunnen we het maar beter lekker laten ruiken in huis. Verras je mom met een geurkaars van Guérison Home. De Zodiac Collectie bestaat uit luxe geurkaarsen met genezende en krachtige edelstenen. Afgestemd op het persoonlijk astrologisch teken, heeft elke kaars een andere kristal behorend tot de geboortemaand. Een leuk persoonlijk cadeautje voor je lieve moeder.

Je shopt de kaarsen voor €55 via deze link.

Skincare-producten

Is je moeder dol op skincare? Geef haar dan een of meerdere producten uit de Kruidvat Skin Science verzorgingslijn. De Skin Science 55+ producten verwennen de huid, verminderen rimpels en ondersteunen de huidelasticiteit. Wil je je moeder trakteren op de full routine? Kies dan voor de serie bestaande uit een serum, dagcrème, nachtcrème en oogcrème. Hier heeft je moeder iedere avond en ochtend plezier van!

De Skin Science producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf €7,99.

Frisse geur in huis

Niet alleen met geurkaarsen kun je je huis lekker laten ruiken, ook geurstokjes kunnen hierin veel betekenen. Verwen je moeder met de geurstokjes van SCENTO, waarmee je het voorjaar in huis haalt. Deze geurstokjes ruiken namelijk naar de perfecte voorjaarsbloemengeur. De geur Zesty Mandarin & Rose Infusion is onze favoriet. Met friszoete mandarijn, roos, de warmte van sandelhout en muskus. Positive vibes gegarandeerd!

Je scoort de geurstokjes van SCENTO via deze link voor €23,99.

Extra persoonlijk

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: van sieraden wordt iedere moeder blij. Rosefield heeft flink wat sieraden in haar collectie die je ook nog eens kunt personaliseren. Zo kies je bijvoorbeeld voor je eigen letter of die van je mom om een sieraad nog meer betekenis te geven.

Alle mooie items voor Moederdag shop je via deze link.

Collageen boost

Is je mom bezig met haar gezondheid of doet ze haar uiterste best om rimpeltjes in haar gezicht te voorkomen? Deze unieke tiendaagse shotkuur van Swisse Beauty bevat namelijk collageen (meer dan 5000mg collageen per shot), hyaluronzuur en antioxidanten. En hiervan gaat je huid er na gebruik van vier tot acht weken véél stralender, jonger en elastischer uitzien. Zoals Swisse aangeeft: “Schoonheid komt van binnenuit, daarvoor is een gezonde levensstijl belangrijk, maar supplementen kunnen zeker helpen.”

Je scoort de Swisse Beauty Collageen+ shotkuur voor €29,99 via deze link.

Wijnen maar

Drink jij graag een wijntje met je lieve moeder? Verras haar dan met een gepersonaliseerde wijnfles. En niet zomaar een wijnfles, maar één van de heerlijke wijnen van I Heart Wines. Dit wijnenmerk staat bekend om haar betaalbare en kwalitatief goede wijnen. Het voordeel aan de wijnen van I Heart Wines is dat ze bij iedereen goed in de smaak vallen. Extra leuk: speciaal voor moederdag kun je een fles laten customizen.

Je scoort de flessen wijn van I Heart Wines via deze link vanaf €9,99.

Beeld: Gossip Girl, Instagram

Laatste nieuws