Huh: we spreken Chrissy Teigens naam al die tijd al verkeerd uit

Waarom komen we hier nu pas achter?!

Lees ook

Ondanks dat Chrissy Teigen haar hele leven blootgaf op Twitter (toen ze nog een acount had), bleken we haar toch niet zo goed te kennen als we dachten. We spreken de naam van Chrissy namelijk altijd al verkeerd uit.

Verkeerde uitspraak

In een artikel van E! News werden onlangs flink wat celebs waarvan de achternaam verkeerd wordt uitgesproken op een rij gezet. In dit rijtje staat ook Chrissy, aangezien zij ooit bekendmaakte dat bijna iedereen haar achternaam verkeerd uitspreekt.

It's been 25 years, I'm tired of correcting people”, vertelde ze in de talkshow Live With Kelly and Ryan. Het model gaf vervolgens zichzelf de schuld, aangezien ze nooit de moeite had genomen om mensen te verbeteren.

Juiste manier

Hoe we de naam van Chrissy dan wel op de juiste manier uit moeten spreken? Dat legt Chrissy vervolgens ook nog eens uit in een Twitter-bericht. Again, een oud bericht, want de queen of Twitter is nog steeds niet teruggekeerd op het social media platform.

“Ik heb het een lange tijd geleden al opgegeven”, begon ze in het bericht. “Mijn achternaam is tie-gen, dus niet tee-gen.” Om het even op z'n Hollands uit te leggen: de juiste uitspraak is tai-gen en dus niet tie-gen. Volg je 'm niet meer? In onderstaande video spreekt Chrissy herself haar achternaam op de juiste manier uit. Aha!

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook