O my: Ben & Jerry’s lanceert nieuwe limited edition ijssmaak

En van deze smaak worden we instant gelukkig.

Lees ook

Sinds de coronacrisis spenderen we véél meer uurtjes op onze bank dan voorheen. En onder het genot van een goede film eten we dan maar al te graag een snackje. Ben & Jerry's en Pathé Thuis sloegen hierom hun handen ineen en bedachten een gloednieuwe ijssmaak die je sowieso wil proberen.

Ben & Jerry’s Caramel Brownie Movie Night

Laten we even eerlijk zijn: wat is er nu beter dan een goede film en een bak ijs? Pathé Thuis en Ben & Jerry's delen deze mening en bedachten hierom een nieuw concept. Bij aankoop van deze bak Ben & Jerry's krijg je namelijk een unieke code cadeau waarmee je gemakkelijk je favo film huurt van Pathé Thuis.

De nieuwe ijssmaak van Ben & Jerry's bestaat uit karamel-ijs met (h)eerlijke brownies, chocolade koekjes en een gezouten karamel swirl. So good.

Lekker makkelijk

Zit je in de startblokken om een film te huren bij Pathé Thuis, maar ben je die bak ijs helemaal vergeten? Ook daar is een oplossing op bedacht. De twee companies bedachten een unieke bestelknop waarmee je Ben & Jerry's kan laten bezorgen tijdens het kijken van je film. Met deze knop kun je namelijk nadat je je film hebt uitgezocht bij Pathé Thuis jouw favoriete Ben & Jerry’s uitkiezen en laten bezorgen door New York Pizza.

Wees er snel bij, want de Ben & Jerry’s Caramel Brownie Movie Night is een limited edition. Dus, op is op. De smaak is vanaf volgende week maandag verkrijgbaar via New York Pizza en daarna ook in alle supermarkten te vinden.

Beeld: Ben & Jerry’s

Laatste nieuws

Zie ook