doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Experts onthullen: werkt een gezichtsroller nou écht?

Vier de lente met mooie sieraden!

Ga jij voor een armband of een ketting?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
lente

Het is weer lente en dat vieren we met luchtige, zomerse outfits! Maak je look helemaal compleet met mooie accessoires én sieraden. Ga voor items met een sprankelend design en frisse kleuren, want die geven jouw lente-look nét dat beetje extra.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lentecollectie

Kies de mooiste sieraden en accessoires om helemaal in de lentesfeer te komen. Denk aan fijne werkjes met pareltjes en steentjes. Heb je wat inspiratie nodig? Op Valmano vind je een hele lentecollectie met sieraden en horloges. Van een eenvoudige, tweekleurige ketting, tot sprankelende oorringen met gekleurde steentjes en een armband met zacht glanzende parels. Hier vind je mooie kwaliteitssieraden in verschillende prijsklassen en stijlen; alles wat je nodig voor de lente!

Kiezen

Nieuwe sieraden en accessoires kopen; wie is er niet gek op? Maar het kiezen is nog best lastig, er is zoveel moois! Het liefst zou je alles willen kopen, maar de realiteit is dat je jezelf waarschijnlijk toch een beetje moeten remmen en een weloverwogen keuze moeten maken. Het is wél heel leuk om in de loop der tijd een mooie collectie op te bouwen, zodat je bij elke outfit passende accessoires hebt. Bedenk dat het de bedoeling is dat jouw sieraden de uitstraling van je outfit versterken en verbeteren. Je voegt extra glans of kleur toe en maakt zo zelfs van een saai, zakelijk pak een prachtig geheel! Maar, hoe kies je nu de juiste sieraden? Wij geven je wat tips.

1. De hals

Baseer je keuze in eerste instantie op de hals van je outfit. Bij een lage hals draag je het best een korte ketting die past bij de vorm van de hals, terwijl bij een hoge hals een langere ketting mooier is, eventueel met grote hanger.

2. Armbanden

Voor wat betreft het dragen van armbanden is er een handige vuistregel: hoe langer de mouwen, hoe dunner en minder armbanden je zou moeten dragen en andersom.

3. Kies passende vormen

Let op het materiaal en prints van je outfit. Bij een linnen jurk die enigszins ruw is staan robuuste sieraden bijvoorbeeld mooi. Let ook op de print van je shirt of jurk: zo combineer je ronde oorhangers met ronde motieven en rechte hangers met strepen of ruiten. Laat op subtiele manier de stijl en design van je kleding terugkomen in je accessoires.

4. De gelegenheid

Zakelijke, formele gelegenheden benadruk je door eenvoudige sieraden met een strak design. Voor feesten mag daar best wat 'bling-bling' aan toegevoegd worden, maar het getuigt van smaak wanneer je het niet overdrijft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');