Dít is wanneer The Kissing Booth 3 te zien is op Netflix

Elle staat voor een groot dilemma.

Lees ook

Fans van de Netflix-romcom The Kissing Booth, opgelet! Het derde deel van deze heerlijke zwijmelfilm laat niet lang meer op zich wachten. In de zomer kunnen we (hopelijk) niet alleen genieten van een heerlijk zonnetje, maar ook weer van de geweldige romance tussen Elle en Noah. Yes!

Deel 3

Als je The Kissing Booth film 1 en 2 hebt gezien, weet je dat Elle en Noah een behoorlijke chemistry hebben. Toch wordt het leven wat moeilijker als Noah honderden kilometers verderop gaat studeren. Aan het eind van de tweede film komt Elle dan ook voor een lastige keuze te staan: kiest ze voor Harvard om bij haar grote liefde te zijn of volgt ze haar bestie Lee naar Berkeley?

Releasedatum

Begin deze week deelde Netflix al een een preview van alle nieuwe films die we komende zomer mogen verwachten. Daarin zagen we ook het derde deel van The Kissing Booth voorbij komen. Enne, als je goed hebt opgelet, had je de releasedatum al kunnen weten. Hoofdrolspelers Joel Courtney (Lee) en Joey King (Elle) gaven namelijk al een behoorlijk grote hint. “I got so excited, I ate eleven churros“, aldus Joel. Joey benadrukte nogmaals: “You ATE, ELEVEN churros?”

Als je goed luistert, hoor je dan de cijfers eight en natuurlijk eleven: oftewel 8/11. Hierin staat acht voor de maand augustus en elf voor de dag. Aha! Houd 11 augustus dus maar vrij in je agenda, want dan staat The Kissing Booth 3 klaar op de Netflix-buis. We can't wait!

Beeld: The Kissing Booth | Video: YouTube (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook