Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oef: Kourtney Kardashian deelt intiem kiekje met Travis Barker

De lovebirds winden er geen doekjes om.

Travis Kourtney

Travis Barker en Kourtney Kardashian zijn duidelijk over the moon verliefd op elkaar. De twee delen hun liefde graag met de buitenwereld, en zijn niet vies van een intiem kiekje op Instagram.

Intieme foto

Travis en Kourtney, die hun relatie een korte tijd geleden openbaar maakten, zijn duidelijk enorm happy samen. Via Instagram delen de twee veel intieme foto's, zo ook een foto van het tweetal in de woestijn. "Just like heaven", deelt de Kardashian-sis bij een foto waarop ze in bikini met Travis zoent.

Volgers van Kourtney smullen overduidelijk van de foto, aangezien de lovende reacties binnen no-time binnenstromen. "It's a vibe", "Holy moly" en "Dit is zo hot", klinkt het in de reacties. Ook Travis laat van zich horen. "EVERYTHING", schrijft hij bij de foto.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de twee steamy foto's delen op Instagram. Ondanks postte Travis voor de verjaardag van Kourtney een reeks NSFW-foto's op Instagram. Van passionate zoenen in de club tot aan foto's van Kourtney haar afgetrainde lijf.

"I F*CKING LOVE YOU", schreef Travis onder de foto's met een zwart hartje. "Je bent een blessing voor deze wereld. Happy birthday Kourtney." Awh!

Misschien ook voor jou:
Travis Barker laat naam Kourtney Kardashian op borst tatoeëren
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram