doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: bandeau topjes

Hebben: heel het internet is in de ban van dít bodyconjurkje

Dit jurkje staat bij iedereen beeldig.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bodyconjurkje

Met het zonnetje van afgelopen week hebben wij de zomer al aardig in onze bol. Wij zijn dan ook al volop bezig met het samenstellen van onze summer wardrobe. Enne, daarin mag dít populaire bodyconjurkje niet ontbreken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bodyconjurkje

Je kan de afgelopen tijd amper door Instagram scrollen zónder dit prachtige bodyconjurkje met knoopjes te zien. Het 'Andy'-jurkje van modemerk With Jéan is maar wat populair onder menig influencer en wij snappen maar al te goed waarom. Van de glanzende stof tot de prachtige pasvorm en van de knoopdetails tot de bijzondere kleuren, we love it. Hoewel bij de term bodycon bij ons vaak het zweet uitbreekt, staat dit jurkje beeldig bij alle shapes and sizes.

Je moet er wel wat voor over hebben. Voor het zomerjurkje van With Jéan betaal je namelijk zo'n 200 euro. Een behoorlijk bedrag voor een jurkje, maar wij zien het liever als een investering. Add to basket. Gelukkig is er ook voor de kleinere budgetten genoeg keus. Zo zagen wij bij H&M en NA-KD ook al vergelijkbare jurkjes voorbijkomen.

Inspiratie

Eén ding is zeker: ons zul je deze zomer zeker zien flaneren in dit geweldige jurkje. Menig influencer is ons al voorgegaan. Zo zagen we onder anderen Benthe Liem, Widya Soraya, Matilda Djerf en Vivian Hoorn al schitteren in het prachtige bodyconjurkje.

Benieuwd geworden? Wij zetten hieronder onze favoriete looks op een rijtje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');