Deze populaire basic top spotten we momenteel overal op Instagram

Met deze top maak je je outfit nét iets spannender.

Of het nu winter, herfst, voorjaar of hartje zomer is: een basic top is altijd welkom in onze garderobe. Waar we vorig jaar kozen voor een schoudervulling in onze basic top, kiezen we dit seizoen voor een asymmetrische variant. Menig influencer ging ons al voor en laat zien hoe je deze funky top het beste draagt.

Asymmetrisch item

Neklijnen van basisshirts vormen zich net even anders, of de aanwezigheid van een tweede mouw ontbreekt in z’n geheel. De asymmetrische top is hot! Het item is er in verschillende soorten en maten en het brengt daarmee voor ieder wat wils.

Als jouw stijl subtiel is, kun je met een net iets ander gevormde neklijn gaan voor minimale asymmetrie. Denk aan een V-hals waarbij de uitsnede niet recht naar beneden valt, maar juist naar links of rechts wijkt. Is jouw stijl bold? Dan kun je gaan voor uitgesprokenere items. In ieder geval is één ding duidelijk: onze schouders mogen gezien worden deze zomer.

Zo draag je de top

Collecties van webshops en winkels breiden zich momenteel massaal uit met dit item. De fervent (online) shopper is ‘m dus wellicht al tegengekomen. Voor een klein bedrag kun je al een mooi exemplaar bemachtigen en als je dat nog niet hebt gedaan, wil je dat na het zien van wat inspiratie zeker doen. Wij zijn fan!

Bron: Who What Wear | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws