‘Khloé Kardashian is opnieuw bedrogen door lover Tristan Thompson’

Tristan zou een affaire hebben gehad met een Instagrammodel.

Lees ook

Ondanks de rocky periodes tussen Khloé Kardashian en lover Tristan Thompson, leken de twee onlangs weer dolgelukkig te zijn samen. Helaas lijkt daar alweer een einde aan te zijn gekomen. De basketballer zou namelijk een slippertje hebben gemaakt met een Instagrammodel.

Dolgelukkig gezin

Khloé en Tristan hebben niet bepaald een easy relationship gehad. Terwijl Khloé hoogzwanger thuis zat, leefde de basketballer zich uit met een aantal dames in een hotel. Niet lang daarna had hij een fling met Jordyn Woods, de toenmalige beste vriendin van Khloés zusje Kylie Jenner. Ondanks al deze slippertjes, wist Khloé hem te vergeven en leek alles weer koek en ei tussen de twee.

Een paar weken geleden zette ze haar lover en vader van dochtertje True in het zonnetje op Instagram ter ere van zijn dertigste birthday. Daaruit bleek dat de twee weer dolgelukkig waren samen. “Degenen die meant to be zijn, zijn degenen die zich door alles dat hen probeert te breken heenslaan en daar alleen maar sterker door worden”, schreef de realityster bij een reeks lieve familiekiekjes. “Ik ben dankbaar dat wij met zijn tweeën niets kunnen doen, maar dat het als alles voelt. Ik hoop dat je weet dat je, vandaag en iedere dag, geliefd wordt door mij en vele anderen. Ik kan niet wachten om nog meer herinneringen samen te maken, dit is wanneer het leven pas echt goed wordt.”

Wéér een slippertje

Old habits die hard, lijkt in het geval van Tristan op te gaan. Gisteren klapte Instagrammodel Sydney Chase uit de school dat zij een affaire met de basketballer zou hebben gehad. In de podcast No Jumper onthulde ze dat ze Tristan meerdere keren heeft gezien en deed ze zelfs enkele uitspraken over zijn geslachtsdeel.

Inmiddels heeft Sydney spijt van de te intieme details die ze heeft prijsgegeven, laat ze weten op TikTok. Toch heeft ze er geen spijt van dat ze een boekje open heeft gedaan over hun affaire. “Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld en dat had ik niet moeten doen. Maar wat ik zei over onze relatie is waar, ik lieg daar niet over”, vertelt ze. “We hebben elkaar voor het eerst op 11 november ontmoet en onze laatste contact was een dag na de derde verjaardag van zijn dochter.” Aangezien True op 12 april ter wereld kwam, is dat contact dus nog vrij recent.

‘Totaal overvallen’

Al snel kreeg Sydney meermaals de vraag waarom ze in hémelsnaam met Tristan zou afspreken. “Hij zei tegen mij dat hij geen relatie had en dus vrij was”, zegt ze stellig. “We hebben een tijdje met elkaar gesproken en elkaar daarna meerdere keren gezien. We hebben echt van alles en nog wat gedaan”, verklapt ze. Op een gegeven moment kwam het Instagrammodel erachter dat Tristan niet zo single was als dat hij zelf volhield. “Dat was voor mij het moment om ermee te stoppen.”

Volgens Amerikaanse media zou Khloé “totaal overvallen zijn door het nieuws.” Ze zou dan ook niet goed weten wie of wat ze moet geloven.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook