Love Islands Mattheüs heeft een relatie met déze EOTBDD-ster

'My boo.'

Lees ook

Love is in the air! Al tijden klonken er geruchten dat Love Islands Mattheüs Jonckheere de liefde had gevonden bij een andere realityster, maar nu zijn de twee dan eindelijk Instagram official. De voetballer maakt er geen geheim meer van dat hij dolgelukkig is met EOTBDD-ster Deborah van Lingen.

Liefdesleven

Tijdens zijn deelname aan Love Island leek Mattheüs al snel de liefde te hebben gevonden bij de Vlaamse Raphaëlla, hoewel zij stiekem wat gekker leek op hem dan andersom. Toen hij in Casa Amor de prachtige Jaimy ontmoette, sloegen Mattheüs' gevoelens echter al snel om. Hand in hand verlieten zij de villa samen, maar helaas strandde hun liefdesavontuur niet lang daarna.

Nog even leken Mattheüs en Imen wel een setje te zijn, maar inmiddels is de half-Braziliaanse hottie tot over zijn oren verliefd op EOTBDD-ster Deborah. Zij spoelde in het All Stars-seizoen aan als de ex van Roy van den Branden. Na de opnames waren zij nog even weer een setje, maar ook die relatie liep weer spaak.

Stapelverliefd

Op TikTok zagen wij zo nu en dan al filmpjes van Mattheüs en Deborah voorbij komen, maar de twee deden maar wat geheimzinnig over hun liefdesleven. Tot nu! De EOTBDD-ster plaatst namelijk een paar te schattige kiekjes samen met haar lover om de relatie insta official te maken. Veel woorden maakt ze er niet aan vuil, bij de foto's schrijft ze een roze hartje.

My boo“, reageert Mattheüs onder de foto's met een blauw hartje, waarop Deborah hem drie rode hartjes terugstuurt. Dat de twee stapelverliefd zijn, is zeker wel duidelijk. Lief!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook