Wait, what: heeft Sarah van Soelen een tattoo voor André Hazes gezet?

Oplettende volgers spotten een 'A' op de arm van Sarah.

Lees ook

Dat André Hazes en Sarah van Soelen elkaar helemaal gevonden hebben, blijkt wel uit de verliefde kiekjes op Instagram. Ondanks hun prille romance lijkt Sarah de liefde voor de zanger al vereeuwigd te hebben op haar lichaam.

Letter A

André en Sarah genieten momenteel van een zonnige vakantie op Ibiza. De twee laten deze reis echter niet onopgemerkt voorbij gaan. Op Instagram zien we de ene na de andere verliefde foto van het koppel – en daarbij viel een aantal oplettende volgers iets op.

Op de arm van Sarah werd namelijk een letter 'A' gespot. De tatoeage zou hier volgens veel volgers een maand geleden nog niet gezeten hebben, waardoor velen denken dat ze de tattoo speciaal voor de zanger heeft laten zetten. En hoewel het ons niet meteen opgevallen was, lijken de foto's deze geruchten echt te bevestigen.

Je bekijkt de foto's *HIER*.

Innige foto

Dat de lovebirds het maar wat gezellig hebben tijdens hun reis naar Ibiza, blijkt wel uit de foto waarop André zijn nieuwe liefde stevig omhelst. De zanger deelde op zijn feed een wel heel innige foto met zijn nieuwe liefde. “Thank you for your part in my journey“, schreef hij bij de foto.

Even later deelde André nog een foto met de influencer. “Friendship is when people know all about you, but like you anyway“, schreef hij bij de zonnige foto. Al denken wij dat er wel meer in zit dan alleen een friendship.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook