Déze films en series komen in mei op Netflix

Hier worden we héél blij van.

Lees ook

Een nieuwe maand betekent maar één ding: een flinke lijst aan nieuwe series en films op Netflix. De streamingdienst heeft voor de maand mei een aantal leuke dingen in petto, dus wij zetten ze voor je op een rij.

Pitch Perfect (16 mei)

Deze muzikale comedy is perfect voor een lekker avondje op de bank met je bff's. In deze film staat de strijd tussen twee verschillende zanggroepen van dezelfde universiteit centraal. Er is humor, er is liefde, en er is natuurlijk heel veel muziek. Kortom: lekker makkelijk wegkijken.

Love Actually (16 mei)

Deze romantische klassieker is éigenlijk een kerstfilm, maar who cares. In deze film lopen tien verschillende liefdesverhalen door elkaar die worden vertolkt door de absolute top van de Britse filmindustrie. Van Hugh Grant en Colin Firth tot Alan Rickman en Keira Knightley.

The Real Housewives of New York City (15 mei)

Yessss, daar zijn ze weer. De glamorous ladies van The Real Housewives of New York City keren 15 mei terug voor hun derde seizoen op Netflix. Ben jij klaar voor weer een seizoen vol drama, glitter, en glamour?

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (16 mei)

Op zoek naar een heftige film boordevol drama? Dan zit je met Eternal Sunshine helemaal goed. Deze film kwam in 2004 uit en heeft door de jaren heen op veel lovende reacties kunnen rekenen. De film draait om een stel dat na hun break-up hun herinneringen aan elkaar heeft laten verwijderen, met alle dramatische gevolgen van dien.

The Circle US (5 mei)

Ook komt in mei het tweede seizoen van de razend populaire serie The Circle op Netflix. Deze kruising tussen Big Brother en Catfish zet het bekende idee van een realityprogramma volledig op z'n kop. Alle deelnemers kunnen alleen contact met elkaar houden via een speciaal programma vanuit hun appartement. Ze ontmoeten elkaar niet, dus wie er de waarheid vertelt over wie ze zijn? Dat valt nog te zien.

Bron: Dingen voor Vrouwen, FilmVandaag | Beeld: Pitch Perfect

Laatste nieuws

Zie ook