Maxime Meiland en Leroy Molkenboer onthullen geslacht van kindje

It's a...

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer leven momenteel op een roze wolk. De twee verwachten samen een kindje, zijn onlangs verhuisd naar hun droomhuis en worden sinds kort vergezeld door twee kittens. De grote vraag is alleen: gaat kleine Claire een broertje of zusje krijgen?

Onthullen geslacht

De twee hielden voor een lange tijd geheim of ze een boy of een girl zouden krijgen, maar in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland verklapt het tweetal het dan eindelijk.

In de aflevering van Chateau Meiland is te zien dat Leroy en Maxime samen een bezoek brengen aan het ziekenhuis voor een echo. Het tweetal wilde het geslacht nog niet weten, zodat dit tijdens de gender reveal party voor iedereen een even grote verrassing zou zijn. Wanneer vader Martien Meiland tijdens dit kleine feestje de geheimzinnige taart aansnijdt, wordt al gauw duidelijk dat de binnenkant knalroze van kleur is. Claire krijgt dus een zusje!

Per ongeluk verklapt

Onlangs sprak Maxime al in de Shownieuws Podcast over de aanstaande baby. Hier leek ze echter haar mond al voorbij te praten. In het telefoongesprek liet de Chateau-ster namelijk vallen dat ze “moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam.”

Beeld: BrunoPress | Video: Chateau Meiland (SBS 6)

Laatste nieuws

Zie ook