Déze acteurs in Ginny & Georgia zijn in real-life broer en zus

Hoe wisten wij dit niet eerder?!

Lees ook

Heb jij de nieuwe Netflix-hit Ginny & Georgia ook in één ruk uitgekeken? Dan zit je vast al ongeduldig te wachten op het tweede seizoen (yes, die komt er!). In de serie konden we genieten van de bijzondere band tussen moeder Georgia en haar tienerdochter Ginny, maar wist je dat er in real-life ook een familieband aanwezig was op de set?

Familie

In Ginny & Georgia staat familie centraal, zowel on camera als off camera. Het blijkt namelijk dat Raymond Ablack, die de rol van Joe op zich neemt, de broer is van Marcus' vriendin Padma (gespeeld door Rebecca Ablack). Op Instagram plaatst Raymond een reeks foto's met zijn knappe sister. Onder de beelden schrijft hij hoeveel geluk hij heeft dat hij zijn grote droom samen met zijn zus mag laten uitkomen. “Ik ben enorm dankbaar”, schrijft hij.

Dat de acteurs achter Joe en Padma related zijn, was veel fans – en ons – even ontgaan. “Het was vandaag dat ik leerde dat jullie twee familie zijn”, schrijft iemand onder de foto's. “OH MY GOD ZE ZIJN BROER EN ZUS“, schrijft een ander, overduidelijk in shock.

Ook zus Rebecca deelde op haar Instagram wat behind the scenes footage van de show. “Ray en ik probeerden zo cool, calm and collected te zijn tijdens onze allereerste read-through. Nadat ik deze video heb gezien, denk ik niet dat ik precies die vibe gaf”, schrijft ze bij de video.

Ginny & Georgia

De Netflix-serie Ginny & Georgia staat sinds februari online en was in één klap een regelrechte hit. Nog voor de lancering werd de show al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Hoewel Ginny het in eerste instantie naar haar zin heeft in haar nieuwe woonplaats, doet ze gedurende de afleveringen een aantal schokkende ontdekkingen over haar moeder. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we dan ook hoe ze samen met haar broertje Austin op de motor stapt om te vluchten van haar moeder.

Inmiddels heeft Netflix bevestigd dat er een tweede seizoen komt. Als we de castleden mogen geloven, staat er veel goeds op het programma. “Meer verrassingen, meer dansfeestjes in de woonkamer en meer geklim door ramen”, verklappen ze alvast over het tweede seizoen. “Love you, mean it. Hate you, kidding.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: Ginny & Georgia, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook