Say what?! Dit bizar hoge bedrag verdient Mark Walberg aan Temptation Island USA

De presentator krijgt een riant salaris uitbetaald.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA is al een tijdje aan de gang en heeft al voor flink wat relationship drama gezorgd. Niet alleen vanwege de knappe singles, maar ook dankzij presentator Mark Walberg komen de deelnemende koppels tot nieuwe inzichten. Enne, dat levert presentator Mark een flink zakcentje op.

Flink salaris

Een seizoen Temptation Island USA zonder Mark kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. De presentator weet iedere uitzending de juiste vragen aan de deelnemers te stellen. Een knap staaltje relatietherapie, als je het ons vraagt. Uiteraard staat er voor Mark een flink salaris tegenover. En dat exacte bedrag wist Cheatsheet te achterhalen.

Als presentator, therapeut en psycholoog in één vangt Mark namelijk een miljoen dollar per seizoen. Volgens Cheatsheet zou dit betekenen dat Mark inmiddels al vier miljoen dollar aan het presenteren van Temptation Island heeft verdiend. Say what?!

Nederlandse versie

Of de presentatoren van de Nederlandse versie van het programma net zo'n riant salaris krijgen, dat weten we niet. Wel is het inmiddels al duidelijk dat Monica Geuze en Viktor Verhulst de presentatieklus van het volgende seizoen Temptation Island: Love or Leave op zich gaan nemen.

Tijdens dit gloednieuwe seizoen krijgen we niet alleen Nederlandse, maar ook Belgische deelnemers te zien. Wanneer dit seizoen precies uitgezonden wordt, dat is helaas nog niet duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Cheatsheet, Love Reality | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws