André Hazes deelt innige foto met Sarah van Soelen

De tortelduifjes hebben het maar wát gezellig op vakantie.

Lees ook

André Hazes en zijn nieuwe lover Sarah van Soelen hebben Nederland voor even ingeruild voor het zonnige Ibiza. Dat de twee het hartstikke gezellig hebben op hun eerste liefdestripje samen, blijkt wel uit een foto die de zanger op Instagram deelt.

Vakantiekiekje

Vrijdag werd al bekend dat de liefde tussen André en Sarah letterlijk en figuurlijk in the air ging. De tortelduifjes werden namelijk samen op Schiphol gespot, waar ze het vliegtuig pakten naar de Spaanse zon. Volgens roddelblad Story maakten de twee 'een verliefde indruk'.

Inmiddels staan de Instagrampagina's van André en Sarah al bomvol jaloersmakende vakantiekiekjes. Vooral de zanger deelt op zijn feed een wel heel innige foto met zijn nieuwe liefde. Te zien is hoe hij de influencer stevig omhelst. “Thank you for your part in my journey“, schrijft hij bij de foto. Wie de overige mensen op de foto zijn is niet bekend, maar dat ze het heel gezellig samen hebben, dát is wel duidelijk.

Instagram official

Of de twee nu écht official een setje zijn? Daar lijkt het inmiddels wel op. Via Instagram Stories hintte het tweetal in de afgelopen dagen al meerdere keren op een relatie en ook noemde André de vader van Sarah zijn 'schoonpa'. Ook vertelde hij aan tafel bij Beau over zijn crush op Sarah.

“Dus Sarah is de nieuwe liefde?”, vroeg Beau in zijn eigen talkshow. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf André vervolgens toe. Al snel vond de zanger dat-ie te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook