Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: ‘Schaam je’

Rachel neemt duidelijk geen blad voor de mond.

Lees ook

De band tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne Hazes is allesbehalve goed. Zo bleek ook afgelopen weekend, toen Rachel via Instagram reageerde op een berichtje van Roxeanne.

Reactie Rachel

Ondanks de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kan Roxeanne het nog altijd goed vinden met haar ex-schoonzus. Monique vierde afgelopen weekend de verjaardag van haar hond, waarbij ze ook kon rekenen op een felicitatie van Roxeanne. “Fenders vriendje. Gefeliciteerd!”, liet de zangeres weten bij een Instagram-foto van de jarige.

Kennelijk scrolt Rachel ook nog regelmatig door het Instagram-account van haar ex-schoondochter, want ook zij liet een reactie achter onder de foto. Ze reageert op de felicitatie van haar dochter met een flinke sneer: “@roxeannehazes hij had beter vriendjes met Davinci (de vroegere hond van Roxeanne, red.) kunnen worden in plaats van hem na negen jaar weg te doen! Schaam je…”

Verontwaardigde volgers

Veel Instagrammers verbazen zich over de sneer van Rachel en nemen het op voor Roxeanne. “Dat je zo over je dochter praat zegt meer over jou dan over haar!”, “Het zal je moeder maar zijn, diep triest”, “Welke moeder zet haar dochter zo voor schut? Als je het niet met Rox haar beslissing eens bent pak je de telefoon. Je hebt je kinderen zelf een soort van opgevoed”, is een greep uit de reacties.

De ruzie tussen Rachel en Roxeanne gaat al lange tijd terug, maar lijkt de laatste tijd een nieuw niveau te hebben bereikt. De documentaire Kleine Jongen over het leven van André Hazes speelt daarbij een grote rol. Rachel staat volledig achter de documentaire, terwijl Roxeanne liet weten erg gekwetst te zijn door de privébeelden die erin vertoond worden. Ook haar halfzus Nathalie Hazes liet weten dat ze niet te spreken was over de documentaire.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook