doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Laura Ponticorvo openhartig over zwangerschap: 'Ging niet makkelijk'

Babynieuws voor déze Temptation Island-single

'Met trots mogen we vertellen dat we papa en mama worden.'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Angelo

Buiten schijnt het zonnetje, maar in showbizzland regent het zwangerschapsaankondigingen. Afgelopen week maakten onder anderen Dave Roelvink en Laura Ponticorvo bekend een kindje te verwachten. Ook Temptation Island-single Angelo wordt binnenkort vader, zo laat hij weten op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Papa en mama

"Ten little fingers, ten little toes. With love and grace, our family grows. This precious soul, so sweet and new. This little life, a big dream come true", deelt Angelo het nieuws met een té cute gedichtje. "Lieve mensen, bij deze het grote nieuws, en mogen we met trots vertellen dat we papa en mama worden."

Angelo en zijn vriendin Anika maken het babynieuws bekend met twee heel schattige foto's. Op de eerste foto zijn de twee tortelduifjes te zien met een reeks echo's. Op het volgende kiekje krijgen we alvast een kijkje in hun kleine gezinnetje: Angelo, Anika, hun chihuahua én natuurlijk de kleine spruit. Cute!

Zo gegund

Enne, leuke side note. De té leuke zwangerschapsfoto's zijn gemaakt door een andere Temptation Island-single. Aan Anne Zwart de eer om Angelo en zijn vriendin op de kiek te zetten.

Ook andere Temptation Island-deelnemers zijn maar wát blij voor Angelo. "OMG, wat fantastisch! Geniet van de zwangerschap", reageert Denise onder de foto. "Gefeliciteerd!", zeggen ook Daisy en Tahira. Uit de Stories van Jaydi blijkt dat zij en Ricky het nieuws al even wisten. "Jaaa!!! The word is out. Na weken geheimzinnig te moeten doen en ons mond te moeten houden, mogen we het eindelijk uitspreken. Deze twee prachtige lieverds worden papa en mama", schrijft ze. "Het is jullie zo gegund lieverds, want jullie zijn zo'n heerlijk stel." Lief!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');