Samantha de Jong vertelt doodsoorzaak vriend Gelmore

Samantha maakte gisteravond bekend dat haar vriend plotseling is overleden.

Zondagavond maakte Samantha de Jong het verschrikkelijke nieuws bekend dat haar grote liefde Gelmore plotseling is overleden. Een paar uur later vertelt ze wat er precies is gebeurd.

Doodsoorzaak

“Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden”, schreef Samantha gisteravond bij een liefdevolle foto met haar lover. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef. Uit het oog, nooit uit me hart.”

Later die avond onthult Samantha ook waaraan haar vriend en vader van zoontje Angelo zo plotseling is overleden. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand”, schrijft ze onder de foto. “RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Gelukkig samen

Onlangs bracht Samantha nog naar buiten hoe gelukkig zij en Gelmore, wiens naam op haar borst prijkt, samen waren. In een interview met Story vertelde ze openhartig over de bijzondere band die zij samen hadden. “Ik kan alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws