Babynieuws! Dave Roelvink wordt binnenkort vader

Hij en zijn jeugdliefde Jazzlyn verwachten in november hun eerste kindje samen.

Lees ook

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn over the moon. Het stel verwacht begin november hun eerste kindje samen en deelde het blije nieuws vandaag op Instagram.

Eerste kindje

Het is voor Dave en Jazzlyn een zondag om nooit te vergeten. Vandaag maakt Dave himself enthousiast wereldkundig dat hij en zijn vriendin ouders worden. “Ik word vader!”, scheef hij op Instagram.

“Eindelijk mogen we het vertellen. Begin november krijgen we ons eerste kindje”, vervolgde hij zijn bericht op het sociale medium. De Roelvink-telg deelde daarbij ook meteen een video van hoe hij van de zwangerschap op de hoogte werd gesteld. Let us tell you, het was behoorlijk sweet!

Zwangerschapsaankondiging

Jazzlyn deelde het nieuws op subtiele, maar prachtige wijze met haar lief. Zo had ze een ontbijtje voor Dave klaargemaakt met daarin een speen. Dave, die aanvankelijk niets doorhad, begint van oor tot oor te stralen wanneer hij de ontdekking in zijn yoghurt doet.

Iets uitbrengen lukt hem overigens niet. Sprakeloos kijkt hij zijn vriendin aan. “Wel leuk, hè”, breekt Jazzlyn uiteindelijk de stilte. “Nee! Ben je zwanger?”, roept Dave uit, terwijl hij een hand voor zijn mond slaat. Het nieuws lijkt in eerste instantie nog niet aan te komen bij de daddy in spe. Hij vraagt zich vol ongeloof af of het een grap is, maar dat is het niet. Begin november worden de twee parents!

Het was oplettende kijkers daarnaast al opgevallen dat het een blauwe speen was die de kom yoghurt van Dave sierde. Kunnen we hieruit opmaken dat het stel een zoon verwacht? To be continued…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook