Laura Ponticorvo openhartig over zwangerschap: ‘Ging niet makkelijk’

De zwangerschap was niet vanzelfsprekend voor de influencer.

Lees ook

Vrijdag maakte Laura Ponticorvo samen met haar hubby Ryan Rijger bekend in verwachting te zijn van een kindje. Gemakkelijk was het echter niet om zwanger te raken, zo vertelt de influencer openhartig.

Moeilijke periode

“We zijn echt superblij. Echt dolgelukkig en zo ontzettend dankbaar”, laat Laura weten aan RTL Boulevard. Het geluk is des te groot, doordat de zwangerschap niet vanzelfsprekend was voor de influencer en haar hubby. “Het ging niet even makkelijk bij ons”, vertelt ze openhartig. “Dus het was een moeilijke periode, maar dat het dan toch gelukt is en dat het ons toch gegund is, dat is in woorden moeilijk te omschrijven.” Onder haar prachtige zwangerschapsaankondiging noemde Laura het al een 'hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen'.

Dat het dan eindelijk is gelukt om zwanger te worden, neemt Laura niet for granted. “Ik leef echt in een droom en we zijn echt aan het genieten van deze zwangerschap, allebei heel erg. En we kunnen niet wachten om de baby vast te houden binnenkort.” Op Instagram liet de influencer weten in oktober te zijn uitgerekend. Een autumn baby, dus!

Open en eerlijk

Luttele seconden nadat Laura bekendmaakte in verwachting te zijn, werd ze op social media overspoeld met felicitaties. “Overladen met lieve berichtjes. Traantjes rollen over m'n wangen”, bedankt ze haar volgers op Instagram. “Wat bijzonder om te lezen en te voelen dat jullie zo ongelooflijk blij voor ons zijn. De liefde spat letterlijk door mijn telefoonscherm heen. Ontzettend bedankt voor alle lieve felicitaties.”

Meteen krijgt Laura de vraag of ze haar volgers mee gaat nemen dit nieuwe avontuur. In haar Stories geeft ze hier uitgebreid antwoord op. “Ik ga jullie zeker helemaal meenemen in het proces. In hoe het er allemaal bij ons toe is gegaan, hoe de zwangerschap verloopt, hoe ver ik ben, of ik last heb van zwangerschapskwaaltjes en noem maar op”, laat ze weten. Daarnaast is ze ook niet bang om moeilijke of lastige onderwerpen aan te snijden, zoals de vele mislukte pogingen om zwanger te raken. “Ik wil heel graag open en eerlijk zijn in alles en dat zal ik zeker doen. Ook om een heel grote groep vrouwen hoop te geven, omdat ik weet dat heel veel vrouwen een kinderwens hebben en bij niet iedereen gaat dat natuurlijk zo even makkelijk. Dus ik ga gewoon alles met jullie delen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook