Love is in the air: André Hazes en Sarah van Soelen samen op vakantie

De twee vliegen samen naar een zonnige bestemming.

Lees ook

De liefde hangt letterlijk en figuurlijk in the air vandaag. André Hazes en Sarah van Soelen werden vandaag gespot op Schiphol en vliegen samen naar een zonnige vakantiebestemming.

Samen op vakantie

Een fotograaf van Story wist André en Sarah samen op de kiek te zetten. Volgens het roddelblad was het tweetal samen op het vliegveld en maakten ze “een verliefde indruk.”

Niet veel later deelde roddelkoning Fawry not Sawry op Instagram Stories een foto van André en Sarah samen in het vliegtuig. André en Sarah zouden samen naar de Spaanse zon zijn vertrokken.

Instagram official

Of de twee nu écht official een setje zijn? Daar lijkt het inmiddels wel op. Via Instagram Stories hintte het tweetal in de afgelopen dagen al meerdere keren op een relatie en ook noemde André de vader van Sarah zijn 'schoonpa'. Ook vertelde hij aan tafel bij Beau over zijn crush op Sarah.

“Dus Sarah is de nieuwe liefde?”, vroeg Beau in zijn eigen talkshow. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf André vervolgens toe. Al snel vond de zanger dat-ie te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Bekijk de foto van André en Sarah op Schiphol *HIER*.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook