Juvat Westendorp klapt uit de school over bijzonder bedgeheim

Aha!

Lees ook

Juvat Westendorp is momenteel happily single. Onlangs deelde de acteur al zijn beste liefdesadvies met ons, maar nu klapt-ie uit de school over een bijzonder bedgeheim.

Vaste bedpartner

Hoewel er op dit moment geen special lady in het leven van Juvat is, ligt de danser en acteur nooit alleen in bed. In tijdschrift &C onthult hij dat de plek naast hem – of beter gezegd ónder hem – al bezet is door zijn Flaffie. “Dat is mijn knuffel, een ijsbeer die ik al heb sinds ik baby was”, biecht Juvat op. “Als ik ooit een relatie krijg, zal ze moeten accepteren dat Flaffie er ook ligt. Ik gebruik hem als kussen, hij valt precies lekker in mijn nek.”

Zijn toekomstige vriendin moet aan nóg een bed-eis voldoen, laat de Just Say Yes-ster weten. “Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wel wel minimaal de helft van het bed”, aldus Juvat. Even spoonen met de gespierde hottie zit er ook niet in, als het aan hem ligt. “Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen, omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij alle ruimte over. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Nu lig ik heel strategisch: mid-mid.” Aha!

Ware vinden

Onlangs vroeg Grazia Juvat de oren van het hoofd over zijn liefdesleven. De acteur vertelde toen dat hij een heel zorgzaam persoon is, iets wat hij ook graag zou zien in zijn toekomstige wederhelft. “Ik moet met haar kunnen lachen. Ze moet dus grappig en ook lekker vlot, street smart, lief en zorgzaam zijn. Dat ben ik zelf namelijk ook.”

Als het gaat om het vinden van de ware is Juvat naar eigen zeggen dan ook best wel kritisch. “Ik kan heel snel denken: ik weet niet of ik dat deel van jou trek”, gaf de acteur toe. “Al leg ik iemand ook langs een oneerlijk hoge meetlat, door me meteen af te vragen of zij de moeder van mijn kinderen kan zijn. Ooit papa worden, lijkt me namelijk echt fantastisch. De vrouw met wie ik ben, moet dan ook de juiste normen en waarden hebben om weer door te geven aan ons kind.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook