Monique Westenberg deelt subtiele sneer uit op Instagram

Ai...

Lees ook

Vorige maand stortte het leven van Monique Westenberg in toen haar verloofde André Hazes zijn biezen pakte. Monique vindt het nog steeds lastig om hiermee te dealen, daarom heeft ze de therapeut van de sterren in de arm genomen. Op Instagram laat ze weten dat de sessies met Maartje tot veel nieuwe inzichten leiden. Iets waar volgens Monique een paar personen nog wel wat aan zouden hebben.

Nieuwe inzichten

Op Instagram deelde Monique de afgelopen week al gezellige kiekjes van de Veluwe, waar ze een weekje samen met een vriendin en hun zoons doorbracht. Toch was het niet alleen maar fun and games. De blondine kwam er namelijk vooral om therapiesessies te volgen bij Maartje, die zichzelf ook wel Master in Happiness noemt.

“Maartje heeft mij zoveel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen”, vertelt Monique openhartig op Instagram. Daarbij deelt ze ook nog een subtiele sneer uit. Naar wie? Dat kunnen we allemaal zelf wel invullen. “Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen.” Oei…

Lieve hulp

Toen André, de vader van haar zoontje Dré, haar vorige maand – opnieuw – verliet, stortte Moniques wereld in. Niet lang na de heftige relatiebreuk luchtte ze haar hart in haar column in Vriendin. “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen”, vertelde ze destijds openhartig.

“Ik moet mijn weg proberen te vinden, dag voor dag”, zei ze toen. Naar eigen zeggen doet Monique dit door de lieve hulp van familie en vriendinnen. Zo ging ze er onlangs al een dagje op uit met haar ex-schoonzus Roxeanne Hazes, die ondanks alles nog dikke vriendinnen lijken te zijn. Ook de kleine Dré is er voor zijn mama. “Toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt. Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook