Laura Ponticorvo is zwanger: ‘Grootste droom is uitgekomen’

'Het was een hobbelige weg, maar het was het allemaal waard.'

Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger zien hun droom in vervulling gaan. De tortelduifjes zijn namelijk in verwachting van een kindje samen. Dat maakt het stel op Instagram bekend met een prachtige video.

Ons kleine wondertje

“Daar ben je dan eindelijk, ons kleine wondertje”, schrijft Laura bij de video. “Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen, maar het was het allemaal waard. Onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama's buikje groeit. We wachten geduldig op je en kunnen niet wachten om je straks vast te houden en nooit meer los te laten.”

Laura's hubby Ryan heeft al drie kinderen uit een andere relatie. Zij zijn nét zo blij om hun nieuwe broertje of zusje in de armen te sluiten. “Je twee grote broers en zusje kunnen niet wachten om je te knuffelen en jij bent ons cadeautje dat onze cirkel met elkaar verbindt”, schrijft de YouTuber. “Mijn wereld is nu compleet en ik vind het echt magisch wat er nu allemaal gebeurt. Ik kan oprecht en eerlijk zeggen dat ik nu echt heel gelukkig ben.”

Volgende hoofdstuk

Tot slot heeft Laura nog een boodschap voor haar andere grote liefde, Ryan. “We did it my love. Onze wonderbaby is eindelijk hier. Ik hoop dat je altijd weet, mijn kleine baby, dat we voor je hebben gewenst en hebben gebeden. Wij zijn zo blij en dankbaar voor jou en we kunnen niet wachten om dit volgende hoofdstuk in ons leven te beginnen.”

Laura verklapt in de hashtag wanneer we de kleine spruit kunnen verwachten. Het gaat een autumn baby worden, want de influencer is in oktober uitgerekend. Cute!

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws