Imke over onvriendelijk onthaal in EOTBDD: ‘Zo afschuwelijk’

De leugens van Keanu zorgden voor flink wat drama in de villa.

Als ex-lover van Keanu maakte Imke haar intrede in Ex on the Beach: Double Dutch. De knappe blondine was nog geen minuut op het strand of kon al rekenen op een respectloze opmerking van Keanu. Eenmaal in de villa gooide Shani hier nog een schepje bovenop.

Niet verwacht

Grazia belde met Imke om te vragen naar haar eerste dagen in de villa. Naar eigen zeggen kon Imke niet geloven dat ze Keanu daar zou treffen. “Ik had hem wel als een van mijn exen opgegeven, maar had niet verwacht dat hij daar op dat strandbedje zou liggen. Toen ik hem zag had ik geen stress, ik zou zo naast hem kunnen gaan zitten, totdat hij mij uit begon te schelden. Dan heb je echt geen respect naar een vrouw toe, dus toen werd ik heel kwaad.”

Eenmaal in de villa kreeg Imke de wind van voren. Iets wat ze op dat moment niet had verwacht, maar toen ze de aflevering terugkeek wel kon begrijpen. “Keanu had helemaal niet gezegd wat hij precies had gedaan. Hij had letterlijk alleen gezegd: ‘Imke heeft sangria in mijn gezicht gegooid’, maar niet dat hij mij uitgescholden had. Dat vind ik zo afschuwelijk. Je kunt maar beter gewoon eerlijk zijn, want mensen zien de beelden achteraf toch wel.”

Verdrietig

Als kijker hadden we het enorm met Imke te doen, aangezien wij wel het hele verhaal meekregen. Gelukkig kon Imke rekenen op flink wat troostende woorden van Dusty. En dat had ze naar eigen zeggen wel nodig. “Ik heb echt heel veel gehuild daar. Wat je op televisie zag, dat was er niets bij. Ik riep dat ik de villa niet meer in wilde en dat ik liever naar huis wilde gaan.”

Na wat ongemakkelijke momenten met haar ex-vriend Keanu, besloot hij haar toch even apart te nemen. De twee hadden een kort gesprekje samen, waarna de ruzie bekoeld leek. Of we ooit nog kunnen rekenen op een romance tussen Keanu en Imke? We don't think so.

Beeld: MTV

Laatste nieuws