Wauw: Maxime Meiland deelt nieuwe look op Instagram

De Meiland-telg laat zich van een heel andere kant zien.

Lees ook

Maxime Meiland gaat over het algemeen met een natuurlijke make-uplook door het leven. Voor een fotoshoot pakt ze het echter heel anders aan. Enne, dat resultaat mag er zéker wezen.

Nieuwe look

Wij moesten even twee keer kijken toen we door onze Instagram aan het scrollen waren, maar het is toch écht Maxime Meiland die we op ons telefoonscherm voorbij zagen komen. De Meiland-telg heeft zich voor een shoot in Beau Monde flink opgedoft en heeft haar blonde coupe omgeruild voor donkere lokken. Wij zijn helemaal obsessed met deze look.

Ook Maximes volgers waren even verbaasd door de foto's. “Wow, ik herkende je echt niet”, schrijft iemand in de comments. “Ik herkende je niet eens meer”, sluit een ander zich daarbij aan. Waar iedereen het unaniem over eens is, is dat Maxime er gorgeous uitziet. “Hallo dan”, “Wat mooi” en “Wauw”, klinkt het dan ook in de reacties.

Zwangerschap

Dat Maxime aan het stralen is, dat is nogal een understatement. Het gaat de Chateau-realityster dan ook voor de wind. Niet alleen is ze dolgelukkig met Leroy Molkenboer, ook zijn de tortelduifjes onlangs samen gaan wonen én zijn ze in blijde verwachting van een baby. Enne, hoewel de twee nog erg geheimzinnig doen over het geslacht van de baby, lijkt Maxime in de nieuwste Shownieuws Podcast haar mond voorbij te praten.

In een telefoongesprek met Shownieuws liet Maxime namelijk vallen dat ze “moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam.” Dat zegt natuurlijk nog niet alles, maar het is wel een duidelijke hint dat het tweede kindje van Maxime een meisje wordt. Een little sister voor de kleine Claire, dus. Cute!

Benieuwd naar meer foto's van deze stunning shoot met Maxime Meiland? Je ziet het in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkel!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook