Yes! How I Met Your Mother krijgt spin-off met déze bekende actrice

Suit up!

Lees ook

Heb jij de negen seizoenen van How I Met Your Mother ook minstens zo vaak gekeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De populaire sitcom krijgt namelijk een spin-off. En niemand minder dan Hilary Duff speelt de hoofdrol.

How I Met Your Father

Eind vorig jaar deelde Hilary nog het verdrietige nieuws dat de geplande Lizzie McGuire-reboot van de baan was. Hilary zou voor de reboot opnieuw in de huid van personage Lizzie McGuire kruipen, maar dan als dertiger. Helaas gooide de coronacrisis – of course – roet in het eten.

Gelukkig heeft Hilary nu een andere rol om naar uit te kijken. Ze kruipt namelijk in de huid van Sophie in de nieuwe spin-off van How I Met Your Mother. De sitcom zal – heel toepasselijk – de naam How I Met Your Father dragen en speelt zich af vóór de originele serie. Waar Ted in het origineel in het jaar 2030 zijn kinderen vertelde over hoe hij hun moeder heeft ontmoet, vertelt Sophie haar zoon in het jaar 2021 hoe zij zijn vader heeft ontmoet.

Vereerd en nerveus

Hoe de spin-off aan gaat sluiten bij de originele sitcom, is nog niet bekend. Wel is inmiddels duidelijk dat de originele makers, Carter Bays en Craig Thomas meewerken aan de nieuwe serie. “Ik kijk ernaar uit om de rol van Sophie op me te nemen”, laat Hilary weten aan Variety. “Als grote fan van How I Met Your Mother ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig me vertrouwen met de opvolger van hun kindje.”

Wanneer How I Met Your Father op de (Amerikaanse) buis verschijnt, is nog onbekend. Maar aangezien het verhaal zich afspeelt in 2021 en streamingdienst Hulu al tien afleveringen heeft besteld, kunnen we voorzichtig aannemen dat de opnames in ieder geval al van start zijn gegaan. To be continued…

Beeld: How I Met Your Mother, BrunoPress | Video: Instagram (Hilary Duff)

Laatste nieuws

Zie ook