Sylvie Meis reageert op scheidingsgeruchten

Dat is klare taal van de presentatrice.

Lees ook

Sylvie Meis stapte afgelopen september in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Niet veel later draaide de geruchtenmolen alweer overuren. De twee zouden namelijk huwelijksproblemen hebben en een scheiding zou niet lang meer op zich laten wachten. Niets van waar, als we de presentatrice mogen geloven.

Elkaar vrij laten

Net als veel andere koppels brachten ook Sylvie en hubby Niclas hun wittebroodsweken in lockdown door. Waar veel stellen het vervelend vinden om non-stop op elkaars lip te zitten, ervoer de presentatrice de lockdown als een heel fijne periode. “De lockdown kwam vlak nadat we trouwden, en het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damián net naar Denemarken was vertrokken. Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken”, vertelde ze destijds aan Grazia.

Behalve dat het tweetal nog op een roze wolk zat, wisten ze ook goed rekening met elkaar te houden. “Niclas en ik laten elkaar heel vrij“, legde Sylvie uit. “Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.”

Scheidingsgeruchten

Duitse media hadden waarschijnlijk niet meegekregen dat Sylvie en Niclas elkaar bewust heel vrij laten, want al snel klonken er geruchten dat de twee huwelijksproblemen zouden hebben en dat ze zelfs niet meer bij elkaar waren. De twee werden nog nauwelijks samen in het openbaar gespot – eh, lockdown? – wat de optelsom voor veel mensen duidelijk maakte: hun huwelijk was op de klippen gelopen.

Hoog tijd om dus eens verhaal te halen bij La Meis zelf. “Het is allemaal bullsh*t“, laat woordvoerder Marina namens de presentatrice weten aan Privé. Volgens het weekblad lijkt ze te schrikken van haar eigen klare taal, maar Sylvie liet weten 'best zo geciteerd te mogen worden'. Afgelopen week reageerde Sylvie zelf ook al op een dergelijk gerucht, toen een fan op social media vroeg of ze nog steeds getrouwd was. De presentatrice liet toen haar trouwring om haar vinger zien en zei in duidelijke taal: “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook