Babynieuws! Eva Koreman maakt zwangerschap bekend met prachtige foto

De zwangerschapsaankondiging is een dikke vette knipoog naar Beyoncé.

Lees ook

Haal de beschuit met muisjes maar alvast in huis, want Eva Koreman en haar vriend Darko Tadić zijn in verwachting van een kindje. Op Instagram maakt de radio-dj het vrolijke nieuws bekend met een wel héél bekend kiekje.

Zwanger

“Met veel liefde, blijdschap, dankbaarheid en plezier willen we met je delen dat we een kindje verwachten”, schrijft Eva bij de foto, waarop ze middenin een bloemenparadijs met een sluier op haar hoofd met haar babybuik poseert. Als je denkt een soort déjà-vu te hebben als je naar de zwangerschapsaankondiging kijkt, dan kan dat zeker kloppen. De foto is namelijk een dikke vette knipoog naar de welbekende pregnancy shoot van niemand minder dan Beyoncé.

Onder de prachtige foto regent het felicitaties voor Eva en Darko. Chantal Janzen en Maan zijn er als de kippen bij om de radio-dj te feliciteren met haar zwangerschap. “Wauw! Van harte Eva”, “Wat mooi! Gefeliciteerd” en “OMG QUEEN!” klinkt het in de comments.

Beyoncé

Voor wie zich het kiekje van Queen B niet meer helemaal kan herinneren, zijn we nog even in de archieven gedoken. Dit zwangerschapskiekje dateert alweer uit februari 2017, toen Beyoncé bekendmaakte in verwachting te zijn van tweeling Rumi en Sir.

Ook 3FM-collega Frank van der Lende besloot mee te doen aan deze nieuwe pregnancy trend. Op Instagram deelt hij zijn eigen draai aan het kiekje. Good try, maar we missen toch echt het babybuikje

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook