Zó ziet het sportschema van Jennifer Lopez eruit

Een killer body á la J.Lo? Daar moet je wel wat voor doen.

Lees ook

We hebben het al eens gezegd, maar we zeggen het gewoon weer: al trek je Jennifer Lopez een vuilniszak aan, het staat haar nog goed. Keer op keer weet ze ons weer te verbazen met haar prachtige looks en haar killer body. Het geheim voor haar afgetrainde lichaam? Dat legt haar trainer Tracy Anderson ons haarfijn uit.

Sportschoolgeheimen

J.Lo lijkt mooier te worden met de jaren en er zijn niet veel mensen die het haar nadoen. Ze hoeft het echter niet allemaal alleen te doen, want ze krijgt hier en daar wel wat hulp om er fantastisch uit te zien. Zo ook van haar personal trainer Tracy Anderson. Enne, goed nieuws: Tracy heeft J.Lo’s sportschoolgeheimen onthuld. Maak je aantekeningen?

Sportschema

De zangeres eet clean en pakt voldoende rust, maar Jennifer heeft ook een goed trainingsschema. Tracy: “Wil jij ook een lichaam zoals J.Lo? Dan is dit sportschema echt iets voor jou! Het versterkt het hele lichaam, maar legt wel een extra accent op de billen. Naast het verstevigen van de spieren probeer ik de spieren ook te verlengen. Dit geeft een mooier effect.”

Het trainingsschema vind je hier. Je doet alle oefeningen dertig keer aan de ene kant en vervolgens dertig keer aan de andere kant. Gebruik in het begin enkelgewichten van één of twee kilo en bouw dat op naar vijf kilo (wat J.Lo gebruikt).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook