Kijkers EOTBDD zien bizar veel overeenkomsten tussen Jørney en déze BN’er

Zie jij het ook?

Lees ook

Na de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch konden kijkers maar over één ding praten. De knappe Jørney zou volgens kijkers namelijk enorm veel op Yolanthe Cabau lijken.

Overeenkomsten

Via Twitter lieten veel kijkers zich uit over de aflevering van EOTBDD. Behalve dat velen zich verbaasden over de grote hoeveelheid lust, liefde en drama, werd er ook veel gesproken over het uiterlijk van Jørney.

Ook Love Reality vond dat Jørney erg bekend voor kwam. Op Instagram deelde het roddelaccount een foto van Jørney en Yolanthe naast elkaar met de vraag. “Kwam Jørney uit EOTBDD jullie ook al zo bekend voor?” Het duurde vervolgens niet lang tot de reacties onder de post binnenstroomden. “Ik zag het ook” en “Ik ben dus niet de enige die het zag”, klinkt het onder de foto.

Hoewel wij de vergelijking niet direct hadden gespot zijn we blij voor Jørney. Want wie wil er nu niet met de stunning Yolanthe vergeleken worden?

Lang getwijfeld

Ondanks dat Jørney een flinke indruk maakt met haar looks, heeft de blondine lang getwijfeld om mee te doen aan het programma. Aan Grazia vertelde ze onlangs dat ze drie jaar geleden al benaderd werd voor EOTBDD. Sinds die ene aanvraag heeft ze continu getwijfeld om mee te doen. “De reden waarom ik nu pas meedoe, is omdat ik er eerst heel goed over na wilde denken en niet te impulsief mee wilde doen aan een realityshow.”

“Ik vond het eerst wel heftig, je hele privéleven wordt eigenlijk openbaar gemaakt. Na drie jaar dacht ik eindelijk: waarom ook niet. Het gaat er maar net om hoe je jezelf profileert en omgaat met bepaalde situaties, dus het hoeft niet meteen te betekenen dat het een negatief iets is.”

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook