Déze EOTBDD-kandidaat overweegt een carrière op OnlyFans

'Ik heb er al heel veel vraag naar gekregen.'

Lees ook

We hebben nog maar twee afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch achter de rug, maar één ding is duidelijk: Lesley neemt geen blad voor de mond. De original is goudeerlijk en vertelt in een interview met RUMAG zelfs over een mogelijke carrière op OnlyFans.

OnlyFans-carrière

In gesprek met Fawry not Sawry en René Watzema vertellen Keanu en Lesley openhartig over hun deelname aan het programma. In een vragenrondje aan het einde van het interview moeten de twee antwoord geven op de vraag: “Wie zal er als eerste OnlyFans aanmaken?”

“Ik zeg niks”, antwoordt Lesley meteen. De original neemt rustig een slokje water en begint vervolgens te lachen. Waarna Keanu roept: “Ik zie jou dat echt wel aanmaken.”

Veel belangstelling

“Ik heb er al heel veel vraag naar gekregen”, begint Lesley. Maar of Lesley ook echt bereid is om een account aan te maken? Daar lijkt het in eerste instantie nog niet op. “Ik moet daar nog wel even heel goed over nadenken. Ex on the Beach is natuurlijk al iets wat je toekomst beïnvloedt. OnlyFans is helemaal een ding wat nog niet door iedereen geaccepteerd wordt.”

Over een carrière op het steamy platform moet Lesley dus duidelijk nog even nadenken. Wel heeft de original al besloten wat voor content er op haar account zal verschijnen, mocht ze er toch voor kiezen. “Dan ga ik absoluut niet helemaal naakt. Dat vind ik echt iets te heftig.”

Beeld: MTV | Video: YouTube (RUMAG)

Laatste nieuws

Zie ook